h

Verkiezingen 2007

22 maart 2007

SP doet niet meer mee!

Een bijdrage van Herbert van Ravenzwaaij


De kiezers hebben niet altijd gelijk, maar krijgen wel wat ze willen.


Deze woorden van de informateur, Henk Vonhoff, blijven me bij na afloop van een 'informatie-soap'. Op de vraag van de journaliste van Omroep Flevoland of ik verbaasd was dat de SP en CU als grote winnaars van de verkiezingen buiten spel waren gehouden, kon ik oprecht zeggen dat ik het al verwacht had. In de wandelgangen van de provinciale staten werd/wordt argwanend gekeken naar de nieuwe fractie. Zoveel nieuwe mensen gaat dit wel goed? En wat voor “vreemde” sociale voorstellen hebben ze toch als SP

Lees verder
7 maart 2007

SP met zes zetels in de Staten!

De SP heeft in Flevoland maar liefst zes zetels behaald bij de Provinciale Statenverkiezingen van 7 maart 2007! Vier jaar geleden wist de SP twee zetels te behalen, dit jaar dus vier zetels erbij! Vanaf deze plek felicitaties voor de gekozen SP-leden en een bedankje aan alle vrijwilligers die de afgelopen weken campagne hebben gevoerd. En niet te vergeten: alle stemmers enorm bedankt!

Lees verder
28 januari 2007

Fanatiek plakken voor de SP

Plakken voor de Statenverkiezingen
De SP staat erom bekend vaak als eerste visueel aanwezig te zijn op de verkiezingsborden in de provincie. Ook dit jaar, in aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen, wordt er al vroeg geplakt.

Lees verder
24 januari 2007

Maximale inzet voor sociaal Flevoland

FileNadenken over de toekomst van Flevoland? Dat doe je niet alleen. De SP wil daarom dat de provincie echt gaat luisteren naar haar inwoners. Waar moet het naar toe met Flevoland? Hoe ziet de toekomst eruit?

Lees verder
23 januari 2007

Laat uw sociale geluid horen!

Wilt u uw mening kwijt over de provincie? Wat moet er veranderen, wat kan beter en socialer? De provincie heeft deze week het startsein gegeven voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Een onderdeel daarvan is dat de provincie naar de inwoners toekomt.

Lees verder
22 januari 2007

Vijf redenen om NU zeker SP te stemmen!

NU zeker SP!De verkiezingen voor de Provinciale Staten komen steeds dichterbij. De SP zal ook nu weer veel op straat te zien zijn, zoals zij dat altijd is. Voor veel mensen zijn de provinciale verkiezingen een 'ver van m'n bed show'. De SP geeft u daarom vijf goede redenen om NU zeker SP te stemmen!

Lees verder
21 januari 2007

Waarom stemmen op 7 maart?

StemmenNog niet zolang geleden, op 22 november 2006, stonden mensen nog in de rij voor de Tweede Kamerverkiezingen.
Op 7 maart a.s. moet er weer een gang naar de stembus worden gemaakt, namelijk voor de Provinciale Statenverkiezing. Wat doet de provincie en waarom is het belangrijk om te gaan stemmen? En waarom is het van belang om op de SP te stemmen?

Lees verder
20 januari 2007

'Meer naar inwoners luisteren'

Herbert Van Ravenzwaaij"De provincie moet veel beter naar haar inwoners luisteren."
Dat is de stellige mening van Herbert van Ravenzwaaij, lijsttrekker van de SP Flevoland. De 50-jarige inwoner van Almere voert de lijst aan van 18 betrokken SP'ers. Speciaal voor de Flevolandse SP-sites gaf Van Ravenzwaaij een interview. Over socialisme, de verkiezingen, de bereikbaarheid van Flevoland en het belang van contact met alle inwoners van de provincie.

Lees verder
8 januari 2007

Opnames campagnefilm

Een groep jongeren is momenteel actief bezig een verkiezingscampagne te bedenken die de jonge doelgroep zal aanspreken. Een onderdeel uit die campagne is het maken van korte, thematische filmpjes, die uitgezonden zullen gaan worden via internet.

Lees verder
3 januari 2007

Lijsttrekker SP op "Over Flevoland gesproken"

Aanstaande zondag 7 januari zal Herbert van Ravenzwaaij, lijsttrekker van de SP voor de Provinciale Staten, te zien zijn in het programma "Over Flevoland gesproken" van Omroep Flevoland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier