h

Laat uw sociale geluid horen!

23 januari 2007

Laat uw sociale geluid horen!

Wilt u uw mening kwijt over de provincie? Wat moet er veranderen, wat kan beter en socialer? De provincie heeft deze week het startsein gegeven voor de campagne voor de Provinciale Statenverkiezingen. Een onderdeel daarvan is dat de provincie naar de inwoners toekomt.

In de verkiezingscampagne gaat de provincie in gesprek met de inwoners van Flevoland. Net als in het tv-programma man bijt hond worden de komende weken inwoners van Flevoland gevraagd om via een spreekbuis aan te geven waar de provincie volgens hen iets aan zou moeten doen. Deze reacties worden verwerkt in tv-spotjes waarin de Commissaris vervolgens reageert op de reacties van inwoners.
Spreekbuis Flevoland

Wat wilt u kwijt?

De SP is altijd benieuwd naar de mening van de inwoners van Flevoland. De SP is daarom altijd te zien op straat, niet alleen tijdens verkiezingstijd. Graag horen we uw mening over Flevoland. Wat is goed en wat niet? Wat kan beter en socialer? Hoe ziet u de toekomst van Flevoland? Mail uw reactie naar Herbert van Ravenzwaaij, de lijsttrekker van de SP.

U bent hier