h

Maximale inzet voor sociaal Flevoland

24 januari 2007

Maximale inzet voor sociaal Flevoland

FileNadenken over de toekomst van Flevoland? Dat doe je niet alleen. De SP wil daarom dat de provincie echt gaat luisteren naar haar inwoners. Waar moet het naar toe met Flevoland? Hoe ziet de toekomst eruit?

Moet Flevoland één provincie blijven? Of horen we bij de Randstad? De SP wil dat de inwoners van de provincie een stem krijgen bij het bepalen van de toekomstige koers. Wilt u dat ook? Ga dan naar de stembus op 7 maart en kies NU zeker SP!

Sociaal en leefbaar

De SP gaat zich maximaal inzetten om evoor te zorgen dat Flevoland sociaal en leefbaar is en blijft. Flevoland moet een provincie worden en blijven waar het goed leven en wonen is. Bent u benieuwd naar de standpunten van de SP? Lees dan het verkiezingsprogramma. Is dat teveel tekst? Bekijk dan onze verkiezingsfolder.

U bent hier