h

Open dag provinciehuis zaterdag 3 maart a.s.

28 februari 2007

Open dag provinciehuis zaterdag 3 maart a.s.

Wat doet de provincie nu precies? Deze vraag wordt de laatste tijd vaak aan (kandidaat)-Statenleden gesteld. Op 3 maart a.s. houdt de provincie een open dag en stelt u in de gelegenheid antwoord te krijgen op deze vraag.

Flevoland laat van zich horenOok voor kinderen zijn er leuke activiteiten als het ontwerpen van een eigen t-shirt, pannenkoeken eten en een optreden van Floortje. Ook u kunt een wedstrijdje darten tegen Co Stomp├ę of in discussie gaan met kandidaat-Statenleden.
Flevolandse jongeren die onlangs al een kort interview gehouden hebben met kandidaat-Statenleden, gaan in debat met deze kandidaat-Statenleden. De filmpjes van deze interviews vindt u hier.

Vanuit diverse gemeenten vertrekken er bussen naar het provinciehuis. Vertrekplaatsen en -tijden vindt u hier.

U bent hier