h

Verkiezingsfeest SP Flevoland in La Mar

4 maart 2007

Verkiezingsfeest SP Flevoland in La Mar

Langzaam naderen we het einde van de verkiezingscampagne. Hartverwarmend is jullie inzet om de SP, ook in de Staten en in de Eerste Kamer, groot te maken. We hopen op een nog sterker sociaal geluid dan al geklonken heeft de afgelopen vier jaar.

In de laatste peilingen staan we er uitermate goed voor en dus is het tijd voor een feest.

Woensdag 7 maart 2007 vanaf 20:30 uur is iedereen dan ook van harte welkom in Café Restaurant La Mar op het stadhuisplein in Lelystad om samen de uitslag te vieren. Uiteraard zijn de uitslagen op een groot scherm te volgen. Het feest zal muzikaal omlijst worden door de folkband Harmony Glen en voor iedereen is er een aantal gratis consumpties.

Graag tot 7 maart.

U bent hier