h

SP Statenfractie Flevoland geeft kerstpakketten aan dak- en thuislozen

12 december 2008

SP Statenfractie Flevoland geeft kerstpakketten aan dak- en thuislozen

Met een knipoog naar de zo gewenste vernieuwing in de Provinciale Staten van Flevoland hebben de Statenleden, burgercommissieleden en collegeleden voor het eerst in deze periode als ‘nieuw‘ initiatief na afloop van de Statenvergadering van donderdag 11 december een kerstpakket met Flevolandse ingrediënten gekregen.

Hoewel de SP Statenfractie in principe geen voorstander van een dergelijk initiatief is, maar ook geen symboolpolitiek wil bedrijven, hebben de SP Statenleden hun kerstpakketten na ontvangst beschikbaar gesteld aan de dak- en thuislozen in de opvang van het Leger des Heils in Lelystad.

Vandaag heeft het SP Statenlid Arie Stuivenberg de kerstpakketten namens de fractieleden aan de zorgcoördinator van het Leger des Heils overgedragen, die blij verrast was met deze geste van de SP Statenfractie.

U bent hier