h

NUON is NUTS

16 februari 2009

NUON is NUTS

Aanstaande woensdag presenteert NUON de jaarcijfers 2008 aan de aandeelhouders uit Gelderland en Flevoland. Een ideale kans om de aandeelhouders er op te wijzen dat NUON nog altijd een NUTSbedrijf is!

Beste mensen,

Aanstaande woensdag presenteert NUON de jaarcijfers 2008 aan de aandeelhouders uit Gelderland en Flevoland. Een ideale kans om de aandeelhouders er op te wijzen dat NUON nog altijd een NUTSbedrijf is!
Daarom willen we ter plekke nutjes uitdelen. We hebben ook nog wat mensen nodig...

De bijeenkomst vindt aanstaande woensdag van 14:15 tot 15:30 uur plaats bij het NUON-kantoor aan de Utrechtseweg 68 in Arnhem (dezelfde locatie als de aftrap van de NUON-campagne). Ik wil graag om 13:30 uur
bij het centraal station verzamelen en vervolgens met een man of 10 bij het NUON-kantoor de aandeelhouders verwelkomen. Ik zorg voor een spandoek, flyers en een tweetal dienbladen met nutsjes. Hesjes en
picketborden graag zelf regelen. Uiteraard gaat er maandag ook een persbericht de deur uit.

Ik ben dus op zoek naar een 8 a 10 mensen die een uurtje willen meedoen. Graag een mailtje naar mij want ik co├Ârdineer de actie en ben natuurlijk zelf ook aanwezig. Bellen is natuurlijk ook toegestaan (0318-622044 of 06-16720688).

Vriendelijke groet,
Alex Mink
SP-fractie Gelderland
Nuon is nuts

U bent hier