h

Geen podium voor PVV

24 september 2015

Geen podium voor PVV

Voor de Statenvergadering van 23 september heeft de PVV een interpellatiedebat aangevraagd over 'gelukszoekers'. Hiermee wil de PVV de grenzen van Flevoland sluiten voor mensen die zijn gevlucht voor hun leven.

Het was mooi om te zien dat alle andere partijen zich niet hebben laten verleiden tot een debat. Een woordvoerder heeft namens alle andere fracties aangegeven dat 'er geen behoefte aan debat is en de formulering van de vragen van de PVV getuigen van een gebrek aan medemenselijkheid'.
De SP fractie heeft hier aan mee gedaan om de PVV geen podium te geven over de vluchtelingen.

Vanuit het oogpunt van menselijke waardigheid, gelijkwaardigheid en solidariteit maken dat er voor ons geen punt van discussie is over het opvangen van vluchtelingen in onze provincie.

Reactie toevoegen

U bent hier