h

SP pleit voor betere bereikbaarheid AZC Zeewolde

29 juni 2016

SP pleit voor betere bereikbaarheid AZC Zeewolde

De SP statenfractie dient op vandaag, woensdag 29 juni, een motie 'Vreemd aan de orde van de dag' in met het verzoek aan het college te onderzoeken op welke wijze het AZC Zeewolde beter bereikbaar kan zijn.  

De SP heeft geconstateerd dat het asielzoekerscentrum in Zeewolde slecht bereikbaar is met het openbaar voer. 
Voor zowel bewoners als medewerkers is het 's avonds en in het weekend vrijwel onmogelijk aangezien er geen alternatief is. In het AZC wonen inmiddels zo'n 600 mensen. De SP statenfractie vraagt door middel van een motie 'vreemd aan de orde van de dag' hier aandacht voor en verzoekt het college te onderzoeken welke mogelijkheden er zijn om deze problematiek op te lossen.

Reactie toevoegen

U bent hier