h

Gedeputeerde Arie Stuivenberg overleden

21 februari 2017

Gedeputeerde Arie Stuivenberg overleden

Foto: SP

De SP-bestuurder kampte de laatste twee jaar met ernstige gezondheidsproblemen, vorige week werd bekend dat verdere behandeling van zijn ziekte geen zin meer had. Maandag is hij bezweken aan de gevolgen van zijn ziekte. 

Arie trad twee jaar geleden aan in het college van Gedeputeerde Staten van Flevoland. Sinds 2007 was hij al actief als Statenlid en fractievoorzitter in Provinciale Staten. Ook vertegenwoordigde hij de SP in de Almeerse gemeenteraad. 

Wij voelen ons verslagen door dit bericht en wij wensen de nabestaanden veel sterkte toe met het verwerken van het verlies van Arie.

Woensdagochtend wordt een condoleanceregister geopend in de hal van het provinciehuis en maandagmiddag 27 februari zal er in het provinciehuis een herdenkingsdienst worden gehouden.

Arie is 70 jaar geworden. 

Reacties

Gecondoleerd.

Familie gecondoleerd. Heb met arie in het verleden een aantal gesprekken gehad wasr ik met graagte aan terugdenk. Sterkte.

Arie was een innemend mens. Ik heb hem in de afdeling Dronten leren kennen als een bevlogen (regio-)bestuurder; enthousiasmerend, stimulerend en luisterend. Na mijn vertrek naar de afdeling Baarn kwam ik hem nog wel tegen in De Moed of bij demonstraties van het Nationaal Zorgfonds. Ook via mijn werk had ik wel eens contact. Zijn overlijden is een groot verlies voor de regionale SP en men zal hem lang gaan missen. Heel veel sterkte!

Geschokt door dit bericht. Heb Arie in het verleden vaak ontmoet bij scholingen en conferenties. Ik wens de familie oprecht heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Wat erg om dit te lezen. Een groot verlies, voor iedereen die Arie na staat en ook voor de SP voor welke partij Arie steeds een geweldige kameraad is geweest. Ben verdrietig dat hij niet meer onder ons is.

Het bericht van Arie's overlijden raakt ons zeer, we kennen hem als die rustige, slimme en integere man, en wensen zijn familie, vrienden en alle SP collega's veel sterkte met dit verlies....

Ik wens de familie van Arie heel veel sterkte toe in deze moeilijk tijd.

Mijn deelneming voor de familie en de vele ook politieke vrienden die hij had.

Een bijzondere plezierige man is heengegaan, die veel betekende met zijn sociale betrokkenheid in Flevoland.
Heb veel waardering voor hem en gedenk hem als uniek mens en plezierig Statenlid en gedeputeerde.
Heb veel met hem gedeeld , ook politiek als opvolger van mij op aantal beleidsterreinen.
Ik heb zijn gehele ziekteperiode vanaf 2015 waarin ook mij een ernstige ziekte trof regelmatig contact met hem gehad en ons optimisme en doorzettingsvermogen gedeeld.
Heb het je zo gegund Arie dat het ook met jou steeds iets beter zou gaan, maar helaas.
Rust in vrede Arie, en je blijft in dierbare herinnering.
Bert Gijsberts

Dirk van den Berg verstuurde een bericht met het contactformulier op https://flevoland.sp.nl/contact.
Beste mensen in Flevoland,

Ik lees net dat Arie Stuivenberg is overleden. Ik ben organisatiesecretaris in Leiden, en Arie is een paar keer bij mij op het marktkraampje geweest. De eerste keer nam hij me flink in de maling door zich als VVD'er voor te doen, de keer daarna had ik hem herkend, en smakelijk daarover gelachen. Ook kwam ik hem een paar keer tegen bij de partijraad. Een bijzonder aardige man, zoals ik hem heb leren keren.

Sterkte allemaal.

Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst aan nabestaanden en ook de SP.

Heel verdrietig nieuws over een mooie betrokken man die we enorm gaan missen. Ik wens zijn geliefden heel veel sterkte!

Ik heb Arie verschillende malen ontmoet op scholings- en regiobijeenkomsten.
Dat hij met gezondheidsproblemen had wist ik, maar dit had ik toch niet verwacht. Ik heb hem leren kennen als een rustige, vriendelijke en innemende man met een milde, grappige vorm van humor. Ik zal hem missen.
Zijn familie en vrienden wens ik heel veel sterkte met dit grote verlies.

E-mail: e.boshuijzen@gmail.com


Wij kennen Arie als één van de meest sympathieke en empatische mensen in onze provincie. Ik deel jullie verslagenheid en wens Arie en zijn familie alle sterkte toe.

Daar ben je dan behoorlijk stil van. De familie gecondoleerd. Een groot gemis ook voor onze partij. Veel sterkte.

Wat een verdrietig nieuws. Ik kende Arie onder andere uit de tijd dat we allebei lijsttrekker waren, hij voor Flevoland, ik voor Utrecht. Arie was bevlogen, geestig en betrokken, en een ontzettend aardige man. We zullen hem missen!

Uitzonderlijk sympathiek, beschaafd en diplomatiek in de communicatie. Groot verlies voor de regionale SP.

Wat een ontzettend treurig bericht. Ik heb Arie onder diverse omstandigheden leren kennen als een uitermate vriendelijke, sympathieke, bedachtzame en betrokken man met een fijn gevoel voor humor. Zijn overlijden voelt als een zwaar gemis. Zijn familie en vrienden wens ik alle sterkte toe.

Reactie toevoegen

U bent hier