h

Ad Meijer nieuwe gedeputeerde SP

19 april 2017

Ad Meijer nieuwe gedeputeerde SP

Foto: SP

De Socialistische Partij draagt met genoegen Ad Meijer voor als gedeputeerde van provincie Flevoland.  Meijer is de opvolger van de in februari overleden Arie Stuivenberg. De portefeuille van Stuivenberg werd in eerste instantie waargenomen door de andere drie gedeputeerden.

Ad Meijer was eerder zelfstandig ondernemer en is sinds 2011 fractievoorzitter van van de gemeenteraad van de Amersfoortse SP. Daarnaast leidt hij de Utrechtse SP-fractie in de Provinciale Staten. Deze functies draagt hij over aan partijgenoten wanneer hij gedeputeerde in Flevoland wordt.

De benoeming van Meijer zal plaats vinden tijdens de vergadering van Provinciale Staten op 10 mei aanstaande, mits de uitkomst van het integriteitsonderzoek gunstig is. Dit onderzoek is nog niet afgerond, maar er worden geen belemmeringen voor benoeming verwacht.

De SP fractie en Ad Meijer kijken uit naar een prettige samenwerking. Ook de gedeputeerden Lodders, Appelman en Rijsberman hebben te kennen gegeven dat zij een goede samenwerking met Meijer binnen de coalitie tegemoet zien.

Het bestuur van Flevoland is daarmee weer volledig bemenst en kan weer op volle kracht vooruit!
De SP fractie waardeert de extra inzet van de gedeputeerden in de afgelopen maanden, bij de vervanging van Arie Stuivenberg.

Reactie toevoegen

U bent hier