h

Reizen per Connexxion bus goedkoper

17 november 2022

Reizen per Connexxion bus goedkoper

Foto: SP

Na veel onderhandelen zijn de abonnementskosten van Connexxion verlaagd. Zo is het Altijd Vrij jaarabonnement verlaagd naar €102,75 per maand en in 10 maanden betaal je voor het hele jaar. Inmiddels is de tariefswijziging ingegaan. Heb je je abonnement tussen 1 juli en 1 oktober 2022 aangeschaft? Dan word je gecompenseerd. Als het goed is heb je daar een brief over gekregen. Altijd handig om na te kijken!

“..versneld introduceren van het Connexxion abonnement RRReis Altijd Vrij in de concessie IJsselmond. Reizigers (jeugdigen en volwassenen) die een jaarabonnement aanschaffen betalen dan € 1.233 per jaar (prijspeil 2022) en zijn dan omgerekend € 102,75 per maand kwijt. Zij mogen reizen op de buslijnen van de concessie IJsselmond en de noodconcessie IJssel-Vecht. De prijs van het maandabonnement is voor alle leeftijden gesteld op € 137.”

Naast de simpele tariefwijziging zijn er ook andere manieren gekozen om het voor de reiziger goedkoper te maken. Lees via deze link wat er nog meer gebeurt.

Van de SP kun je blijven verwachten dat we het vervoer en de prijs en bereikbaarheid in de gaten houden!

Reactie toevoegen

U bent hier