h

Nieuws van de afdeling

24 april 2019

SP- fractie geïnstalleerd

Foto: SP

Het heeft even geduurd, maar op 17 april zijn de statenleden dan eindelijk geïnstalleerd. Frans Mulckhuijse en Maike Muller gaan hard hun best doen om het SP-geluid te laten horen!

Lees verder
11 februari 2019

Buurtbussen in de nieuwe OV aanbesteding

Foto: SP

Op 26 september 2018 heeft de SP aangegeven tijdens de bespreking van het concept van het Programma van Eisen OV dat er iets fundamenteels mistte. Er stond heel weinig in over hoe en wat met betrekking tot buurtbussen en de chauffeurs.
Omdat dat vrijwilligers zijn, is het van belang dat alle rechten, plichten en voorwaarden goed vastgelegd zijn, net als voor betaalde chauffeurs. Dat voorkomt misverstanden en problemen.
In het nieuwe concept is een heel belangrijke wijziging doorgevoerd. Een aparte bijlage protocol buurtbussen.
Nu zijn wij als SP niet heel blij met het fenomeen buurtbus, een goede standaard buslijn met betaalde krachten heeft altijd de voorkeur. Maar als deze dan toch worden gebruikt, dan wel goed geregeld. En dat staat er nu in. 

Lees verder
20 december 2018

Verkiezingsprogramma 2019-2023

Foto: SP
26 november 2018

Programma en lijst SP Flevoland voor provinciale Statenverkiezingen vastgesteld

Afgelopen weekend is door de SP leden in Flevoland het verkiezingsprogramma en de lijst vastgesteld voor de komend statenverkiezingen op 20 maart 2019.

Lees verder
31 oktober 2018

Behoud onze ziekenhuizen!

Foto: SP

Inmiddels is het alom bekend dat de drie IJsselmeerziekenhuizen en het Slotervaartziekenhuis in Amsterdam failliet verklaard zijn.

Lees verder

Pagina's

U bent hier